RECURSOS

 

“PARLA CAT”

Un recurs que us presentem és el “Parla cat”, un espai virtual d’aprenentatge de la llengua catalana

Parla.cat és un espai web per a la difusió de recursos, eines i materials didàctics relacionats amb l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua catalana. Parla.cat ofereix una proposta formativa que s’organitza en quatre nivells d’aprenentatge: bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Cada nivell està organitzat en tres cursos.

La web està disponible en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Els cursos s’ofereixen en dues modalitats d’aprenentatge: la modalitat lliure i la modalitat amb tutoria.

La modalitat lliure, que permet l’aprenentatge totalment autònom ja que els materials són de lliure accés. La modalitat amb tutoria, que compta amb el suport d’un tutor o tutora i és de pagament. La modalitat de tutoria és gestionada pel Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull.

El Parla.cat disposa de la Rambla virtual, un espai des del qual l’alumnat pot accedir a contingut de caràcter lúdic i cultural, com mitjans de comunicació digitals, portals de literatura, biblioteques en línia, vídeos, música o jocs.  Aquest espai també permet interactuar amb altres usuaris a través de fòrums i xats.

El Parla.cat disposarà també de l’espai Recursos per al professorat, reservat als professionals de la llengua catalana, amb l’objectiu d’oferir-los material de suport per a les seves classes.

Aquí us deixem el link, podeu xafardejar-lo tot el què volgueu!
[ http://www.parla.cat ]

RECURSOS PER A L’AULA

D’ACOLLIDA

Si voleu treballar el català dins l’aula d’informàtica, buscar i trobar diferents webs en català, el domini de la llengua (nivell inicial) i voleu obtenir jocs i recursos per a l’aula d’acollida, i treballar amb el JClic activitats en català, no dubteu en clickar a tots els enllaços que trobareu dintre de l’apartat “EINES ÚTILS”! Trobareu molts recursos per a treballar el català dins les aules d’acollida!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: